Gratis verzending vanaf Ä 75,00. (in Nederland)

Culinair advies en begeleiding

De Lekkere Tafel kan u ook van dienst zijn met een simpel culinair advies over bijvoorbeeld een recept, wijn spijscombinaties, waar op te letten bij uw inkoop etc. Bel ons gerust eens als u een vraag heeft.

Uiteraard kunnen wij u ook uitgebreider adviseren met culinaire ideeŽn, receptenservice op regelmatige basis, begeleiding van uw inkoop voor bijvoorbeeld een feestje of dinertje wat u thuis wilt organiseren. U kunt bijvoorbeeld goed koken maar overziet de werkplanning niet om voor een groter aantal personen te koken. De Lekkere Tafel helpt u mee.
Wij kunnen bij u thuis kooklessen geven of bepaalde kooktechnieken aanleren. Of eens een etentje dat uzelf wilt geven en koken (proef koken) onder begeleiding van De Lekkere Tafel.

Bent u om wat voor reden dan ook alleenstaand geworden en is koken niet uw dagelijkse activiteit geweest. De Lekkere tafel kan u met enkele lessen op de rails zetten zodat u
zelfstandig voor uw dagelijkse maaltijd kan zorgen.

Verder kan De Lekkere Tafel een klein of groot evenement van begin tot eind organiseren of begeleiden. Dit kan zijn een verjaardag tot een bedrijfsfeest of huwelijk.
Ook tijdens uw evenement kunnen wij als ceremoniemeester fungeren.
Bel ons geheel vrijblijvend voor meer informatie; 0499 32 32 98 of 06 12 76 5006 of mail ons
info@delekkeretafel.nl