Gratis verzending vanaf € 75,00. (in Nederland)

Kok aan huis

Heeft u iets te vieren en ontvangt u uw gasten graag in uw eigen huis? De beste plek voor een diner of lunch is de intieme sfeer van uw eigen vertrouwde omgeving. Geniet van uw gasten en laat uw gasten genieten zonder dat u zelf veel tijd in de keuken doorbrengt en de hele tijd aan het zorgen bent.
Wij verzorgen een diner of lunch geheel afgestemd naar uw wensen en laten ons daarbij graag inspireren door de seizoenen en Wereldse culturen. De Lekkere Tafel verzorgt alles van A to Z voor u; culinair maatwerk, de aankleding van uw tafel, de wijnen en indien gewenst professionele bediening.

Onze “kok aan huis “ kan ook alles voor u zover voorbereiden en klaarzetten, zodat u met een minimale inspanning een en ander kan verzorgen zonder buitenstaanders om u heen tijdens uw diner of lunch.
Onze “kok aan huis “ geeft ook verschillende workshops en proeverijen. U gaat dan samen met een groep vrienden of familie er een gezellige avond of middag van maken, waarbij u en uw gasten ondertussen ook genoeg leert en zelf uw eigen maaltijd bereidt.

Natuurlijk zijn voor bedrijfsuitjes de mogelijkheden ook eindeloos.

Ďnformatie: info@delekkeretafel.nl of bel ons geheel vrijblijvend 0499 32 32 98 of 06 12 76 5006