Gratis verzending vanaf Ä 75,00. (in Nederland)

De lekkere tafel komt naar u toe.

De Lekkere Tafel verzorgt bij u thuis of in uw bedrijf een "Lekkere Tafel"
Voor de complete verzorging van een verjaardag, intiem diner, walking diner, wijnproeverij, bruiloft, jubileum of een bedrijfsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u het liever wat eenvoudiger houden? De Lekkere Tafel verzorgt met plezier uw (borrel)hapjes. Ook voor een culinair advies, coaching(denk aan kooklessen) en begeleiding van uw grote of kleine evenement staan wij voor u klaar.
De Lekkere Tafel verzorgt en organiseert wanneer eten en drinken een beleving moet zijn.

De Lekkere Tafel levert maatwerk
De invulling en verzorging stemmen wij volledig af op uw persoonlijke wensen.
Geeft u de voorkeur aan overheerlijk Spaanse tapashapjes of toch liever wat meer wereldse gerechtjes? Een diner met meerdere gangen en diverse amuses of toch wat eenvoudiger? Alles is mogelijk maar het is altijd verrassend. Betaalbare luxe is ons motto.
Wilt u uw gasten op een verantwoorde biologische wijze verwennen?
Heerlijke biologische gerechten, eventueel vegetarisch,met bijpassende biologische wijnen. Uiteraard behoord dit ook tot de mogelijkheden.

De Lekkere tafel verzorgt tevens de aankleding; van tafelkleed tot bestek en van decoratie tot het benodigde meubilair. Heeft u geen geschikte locatie? Wij zoeken een locatie die bij uw ideeŽn en wensen past. Onze uitdaging is om uw speciale gelegenheid tot een bijzondere gebeurtenis te maken voor u en uw gasten.
Uiteraard kunnen wij u ook informeren en adviseren om met entertainment uw evenement net iets meer aankleding te geven.
Bijvoorbeeld een DJ die uw evenement met passende muziek omlijst: www.mydjs.webs.com
Informatie: info@delekkeretafel.nl of bel ons gerust voor vrijblijvende informatie.